fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
Olet Tässä:

Ajankohtaista

2020-03-30

Maatalousmuovien kevätkeräys

Ekorosk järjestää jälleen maatalouksille mahdollisuuden kierrättää maatalousmuoveja.

Järjestämme maatalousmuovien keräyksen 20.4.-7.5.2020 välisenä aikana tänä keväänä. Ilmoittaudu mukaan keräykseen puhelimitse numeroon 044-750 78 78 viimeistään 15.4.2020.

Maatalousmuovien kierrättäminen

1. Lajittele muovit Maatalousmuovia on olemassa monta eri laatua, jokainen muovilaatu tulee lajitella erikseen, jotta muovit voidaan hyötykäyttää. Jos lajittelu tapahtuu jo siinä vaiheessa, kun paali tai säkki avataan, säästetään sekä aikaa että rahaa. 2. Käsittele muovit oikein Käsittele muovit niin, että ne pysyvät niin kuivana ja puhtaana kuin mahdollista, täten kustannukset pysyvät alhaisina (hintaluokka 1). Muovin seassa ei saa olla vieraita esineitä kuten rautaa, kiviä puuta jne. Muovi, joka käsitellään oikein, pysyy puhtaana ja materiaali voidaan hyötykäyttää mitä suuremmassa määrin.

Laatuluokkien hinnat

1. Ainoastaan paalimuovia, ei sisällä suurempia määriä rehua, 105€/30 min + alv (muovi hyötykäyttöön) 2. Paalimuovia, suursäkkejä, AIV-muovia, kartonkia sekä jonkun verran rehua, 135€/30 min + alv (vaatii koneellista erottelua, menee hyötykäyttöön) 3. Paalimuovia, aiv-muovia, suursäkkejä, pieniä lannoitesäkkejä, kanistereita, kartonkia, verkkoja, naruja sekä suurempi määrä rehua, 200 €/30 min + alv (menee polttoon) Suursäkit, verkot ja kanisterit eivät vaikuta hintaluokkaan 1 ja 2, jos ne ovat pakattuna erillisiin suursäkkeihin.

HUOM! Hintaluokka päätetään noudon yhteydessä.

Ekorosk järjestää jälleen maatalouksille mahdollisuuden kierrättää maatalousmuoveja. - Maatalousmuovien kevätkeräys