fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )

Etsimme palvelukseemme Talouspäällikköä pääkonttorillemme

Työtehtäväsi

Työssäsi vastaat kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, raportoinnin kehittämisestä, henkilöstöasioista ja Ab Ekorosk Oy:n, tytäryhtiö Ewapowerin ja osaomistusyhtiö Pohjanmaan Biokaasun taloushallinnosta kokonaisuutena. Kuulut johtoryhmään ja toimit talousosaston esimiehenä.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on laaja kokemus talous- ja henkilöstöhallinnosta. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä, ja omaat hyvää organisointikykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja ruotsiksi. Edellytämme soveltavaa tutkintoa, taloushallinnon ylempi korkeakoulututkinto lasketaan eduksi.

Tarjoamme

Näköalapaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä, haastava työtehtävä, tehtäväperusteisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden eduksi.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, 040 503 6480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.4.2017 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla ”Talouspäällikkö”.