fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
eko_Konttoori_2017_DJI_0195.jpg

Etsimme palvelukseemme HSEQ insinööriä pääkonttorillemme

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Työtehtäväsi

Rooliisi kuuluu yrityksen työturvallisuuden jatkuva kehittäminen. Ylläpidät yrityksen laatujärjestelmää. Tuet ja osallistut yrityksen ympäristöasioihin ja viranomaisyhteyksiin. Tehtäväsi on olla koko organisaation tukena ja asiantuntijana toiminnoissa koskien Terveyttä, Turvallisuutta, Ympäristöä ja Laatua.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, järjestelmällinen, vastuullinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on kokemusta työturvallisuudesta, ympäristöasioista ja laatujärjestelmistä. Olet aloitteellinen ja omaat kyvyn nähdä kokonaisuuksia sekä priorisoida. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä ja omaat hyvää kommunikaatiokykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, vähintään insinööriä tai vastaavaa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työpaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä. Haastavan työtehtävän, tehtäväperusteisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, puh 040 503 6480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.1.2020 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla ”HSEQ insinööri”.

» Lisätietoja meistä tästä linkistä