fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
Olet Tässä:

Ajankohtaista

2019-07-09

Ekoroskin palvelut tavoittavat myös veneilijöitä

Myös veneilijät pääsevät osaksi Ekoroskin palveluita retkillään. Saariston 13 keräyspisteistä, 2 pisteessä kerätään muovipakkauksia sekä bio- ja energiajätettä erillisiin astioihin, Tankarissa ja Mässkärissä. Muissa pisteissä kerätään energiajätettä sekä hyötyjätteenä metallia ja lasipakkauksia. Keräys toteutetaan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa.

Biojäteastiaan laitetaan ruoantähteitä ilman elintarvikepakkauksia, esimerkiksi pilaantunut ruoka, kalanperkeet, hedelmien, vihannesten ja kanamunien kuoret sekä kahvin ja teen porot suodattimineen.

Energiajäteastiaan laitetaan likaiset pakkaukset, vaipat ja siteet, käytetyt talouspaperit, servetit, lahjapaperit ja -nauhat sekä pölynimurin pölypussit. Bio- ja energiajätteet pakataan omiin paperi- tai muovipusseihin, jotka ovat enintään 30 litraa.

Saariston keräyspisteet

Saariston keräyspisteet löytyvät näiltä saarilta: Stubben Torsön Loppan Storpaskarn Mässkär, biojätteen ja muovipakkausten keräyspiste Öuran Köpmanholmen Korsskäret Remmargrundet Tankar, biojätteen ja muovipakkausten keräyspiste Repskär Orrskäret Stora Rummelgrundet Saariston jätteen keräys on tarkoitettu Ekoroskin alueen asukkaille ja Pidä Saaristo siistinä ry:n jäsenille. Hyvää lajittelukesää myös vesillä!

Myös veneilijät pääsevät osaksi Ekoroskin palveluita retkillään. Saariston 13 keräyspisteistä, 2 pisteessä kerätään muovipakkauksia sekä bio- ja energiajätettä erillisiin astioihin, Tankarissa ja Mässkärissä. Muissa pisteissä kerätään energiajätettä sekä hyötyjätteenä metallia ja lasipakkauksia. Keräys toteutetaan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. - Ekoroskin palvelut tavoittavat myös veneilijöitä