fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )

Muovin keräyspisteitä kaikissa Ekoroskin alueen kunnissa

Eko_muovijate_varjolla_1032.jpg

Kaustiselle ja Luotoon on myös toimitettu muovipakkausten keräysastioita. Tämä tarkoittaa, että Ekoroskin alueen kaikissa kunnissa on ainakin yksi vastaanottopiste muovipakkauksille.

Uudet keräyspisteet muovipakkauksille löytyvät Kaustisen S-Marketilta Kappelintiellä ja Luodon S-Marketilta Kackurintiellä.
- On ilahduttavaa, että vihdoin löytyy keräyspiste muovipakkauksille alueen jokaisesta kunnasta, koska niitä on kaivattu, sanoo Michael Östman Ekoroskin toimitusjohtaja.

Muovipakkausten keräyspisteitä löytyy jo Kauhavalta Kauppatie 65 S-Marketin pihalla, Kokkolasta Heinolankaarella K-Citymarketilla ja Prismatiellä Prisman pihalla, Kruunupyystä Kruunupyyntie 9 paloasemalla, Pedersörestä Vaasantie 8 entisen Holmvikin verstaan pihalla Pännäisissä, Pietarsaaresta Tehtaankadulla K-Citymarketin pihalla ja Uudestakaarlepyystä Myllytie 24 K-Supermarketin pihalla.

Ekorosk on sijoittanut kaksi täydentävää muovin keräyspistettä Evijärven hyötykäyttöasemalle Kärritie 8 ja Vetelin hyötykäyttöasemalle Äijäpatintie 8.

Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy ylläpitää muovipakkausten keräyspisteitä. Rinki on kaupan ja teollisuuden yritys, joka toteuttaa pakkausten tuottajavastuun.


» Löydät lisätietoja muovipakkausten lajittelusta tästä