fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
eko_asiakaat_pirilo_asema_1941.jpg

Ekorosk pidentää aukioloaikoja hyötykäyttöasemilla

Ekorosk pidentää aukioloaikoja kaikilla hyötykäyttöasemilla 2018. Jatkossa kaikki maaseudulla olevat hyötykäyttöasemat aukeavat vuoden ympäri jo klo 11.30. Sen lisäksi maaseutujen hyötykäyttöasemat aukeavat lauantaisin jo klo 9, lauantaisin aukioloaika siis pitenee aamusta tunnilla.

Vuonna 2018 kolme suurinta asemaa Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Kauhavalla tulevat olemaan auki joka maanantai klo 20 asti. Pietarsaaren ja Kokkolan asemat pidentävät myös lauantain aukioloaikaa klo 15 asti.

Huomioikaa, että seuraavilla asemilla vaihtuu aukiolopäivä; Alahärmä (tiistai ja torstai), Kauhava (maanantai, keskiviikko ja torstai), Kortesjärvi (keskiviikko), Munsala (maanantai), Räyrinki (torstai), Teerijärvi (maanantai), Ullava (tiistai) ja Ylihärmä (tiistai). Jatkossa Kaustisen asema on auki lauantaisin kuukauden kolmantena lauantaina. Asemamme Räyringissä on jatkossa avoinna kuukauden toisena ja neljäntenä torstaina. Småböndersissä asema on auki kuukauden toisena ja neljäntenä keskiviikkona. Ullavassa asema on auki kuukauden toisen ja neljäntenä tiistaina. Aukioloajat tulevat pidentymään näillä asemilla. Aukiolopäivinä kaikki maaseutuasemat ovat auki klo 11.30-18.00.

Kaikkien hyötykäyttöasemien aukioloajat pysyvät samoina ympäri vuoden. Aukioloaikoja pidennetään asiakaskyselyssä saadun palautteen johdosta. Uudet aukioloajat löytyvät myös vastailmestyneestä vuoden 2018 seinäkalenterista.

Linkki aukioloaikoihin tästä:

» Hyötykäyttöasemat