fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )

Haemme toimitusjohtajaa

Ab Ekorosk Oy on vuonna 1990 perustettu kunnallinen jäteyhtiö, jonka toimialueena on 10 kuntaa (Evijärvi, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy ja Veteli). Ekorosk on kasvanut palvelemaan noin 124 000 asukasta ja työllistää noin 40 henkilöä. Ekoroskin jätehuoltojärjestelmä perustuu syntypaikkalajitteluun. Toimitamme tällä hetkellä hyötykäyttöön 94,2 % kaikesta tuotetusta kotitalousjätteestä. Ekoroskin toimipaikkoja ovat Pirilön lajittelulaitos Pietarsaaressa ja Storkohmon kaatopaikka Kokkolassa. Lisäksi jäsenkuntien alueella on yhteensä 23 hyötykäyttöasemaa, joihin kotitaloudet voivat tuoda jätteitään. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2015 7,7milj. €. Lisätietoja yrityksestä saat www.ekorosk.fi

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin, ryhdymme etsimään uutta TOIMITUSJOHTAJAA

Sinulla on strategista näkemystä, kyky markkinoida ja rakentaa verkostoja, ylläpitää yhteistyösuhteita ja johtaa ihmisiä. Osaat toimia kustannustehokkaasti ja talouden lukujen seuranta on sinulle arkipäivää. Sinulla on kokemusta yrityksen johtotehtävissä toimimisesta. Haluat kehittää Ekoroskin toimintaa ympäristölakien ja ympäristölupien ohjaamana kiertotalouden ykköstoimijaksi. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja ruotsiksi.

Tarjolla on huippupaikka jätehuoltoalan pioneeriyrityksessä. Arvostamme sitoutumistasi yritykseen ja aikaisempaa kokemusta jätehuoltoalalta.

Lähetä työhakemus palkkatoivomuksineen sekä CV 15.9.2016 mennessä osoitteella olli.ahllund@ekorosk.fi tai Ab Ekorosk Oy, Launisaarentie 90, 68600Pietarsaari. Nimeä ”Tj-hakemus”.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Ingmar Sjöblom puh. 0400 362 191 tai toimitusjohtaja Olli Ahllund puh. 050 558 7684. Hakuilmoitus on julkaistu seuraavissa medioissa Keskipohjanmaa, Österbottens Tidning, Ilkka, Uusiouutiset ja Jätelaitosyhdistyksen verkkosivuilla.