fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
EKO_Pirilo_05.jpg

Etsimme palvelukseemme kehitysinsinööriä pääkonttorillemme

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 55. Yritys toimii 10 kunnan alueella. Pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Työtehtäväsi

Haluatko olla mukana kehittämässä huomisen kiertotaloutta? Rooliisi kuuluu yrityksen prosessien ja toiminnan jatkuva parantaminen, sekä uusien palveluiden kehittäminen. Kuulut johtoryhmään. Tehtävään kuuluu kehitysprojektien vetäminen ja prosessiongelmien ratkominen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Sinulla on kokemusta kehitystyöstä yhdeltä tai useammalta saralta, koskien prosesseja, jätteenkäsittelyä, logistiikkaa, uusien palveluiden käyttöönottoa, ympäristöalalta ja materiaalivirroista. Olet oma-aloitteinen, osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä ja omaat hyvää kommunikaatiokykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, vähintään insinööriä tai vastaava.

Tarjoamme

Näköalapaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä, haastavia työtehtäviä, tehtäväperusteisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, puh. 040 503 6480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.3.2018 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla "kehitysinsinööri".