fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
Olet Tässä:
eko_jateauto_vaalla_4038.jpg

Vastaanottopalvelut

Ekorosk ottaa vastaan jätteitä kaikissa yhdessätoista jäsenkunnassaan. Toiminta-alueeseen kuuluu Evijärvi, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy ja Veteli.

Vastaanottopaikat

Yritykset voivat toimittaa pieniä jätemääriä kaikille Ekoroskin hyötykäyttöasemille, joita on yhteensä 23.

Suuret jätemäärät otetaan vastaan Pirilön jätelaitoksella Pietarsaaressa ja Storkohmon kaatopaikalla Kokkolassa.

Ekopisteet ovat ainoastaan kotitalousasiakkaiden käytössä.

Jätteiden kuljetuksesta sekä jäteastioiden ja jätelavojen vuokraamisesta vastaavat Ekoroskin alueella toimivat jätteenkuljettajat. Katso alueemme jätteenkuljettajat täältä:

» Jätteenkuljettajat

Maksaminen

Hyötykäyttöasemilla, Pirilön jäteasemalla ja Storkohmon kaatopaikalla henkilökunta kirjoittaa yritysasiakkaalle kuitin, josta lasku saapuu jälkikäteen postitse. Yrityslaskuissa voitte ottaa yhteyttä Janika Särkiniemeen puh. (06) 781 4523 tai janika.sarkiniemi(a)ekorosk.fi.

Siirtoasiakirja

Vaarallisesta jätteestä, rakennus- ja purkujätteestä, lietteistä ja pilaantuneesta maa-aineksesta on täytettävä siirtoasiakirja.

Jätteen tuottanut yritys täyttää siirtoasiakirjan omien tietojensa ja jätekuorman osalta ja lähettää asiakirjan jätteenkuljettajan mukana jätteenkäsittelijälle. Siirtoasiakirja on kolmeosainen, josta jää oma kopio jätteen tuottaneelle yritykselle, kuljettajalle ja jätteenkäsittelijälle. Yritys saa siirtoasiakirjan kuljettajalta.

Siirtoasiakirjat tulee säilyttää kolme vuotta.

Kaatopaikkakelpoisuus

Kaikkien kaatopaikalle varastoitavan jätteen, paitsi kotitalousjätteen ja siihen rinnastettavan jätteen, kaatopaikkakelpoisuus on analysoitava.