fi
sv
en
Other languages
eesti (Estonian)
français (French)
hrvatski (Croatian)
polski (Polish)
Pусский (Russian)
Soomaali (Somali)
Tiếng Việt (Vietnamese)
عربي (Arabic)
नेपाली (Nepali)
中文 (Chinese )
eko_Konttoori_2017_DJI_0195.jpg

Vi söker nu en HSEQ ingenjör till huvudkontoret

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 14 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Dina uppgifter

I din roll ingår fortlöpande utveckling av företagets arbetssäkerhet. Du upprätthåller företagets kvalitetssystem. Du stöder och deltar i företagets miljöärenden och myndighetskontakter. Arbetet innebär att du är en stöd- och expertfunktion för hela organisationen vad gäller Hälsa, Säkerhet, Miljö och Kvalitet.

Din profil

Du är positiv, strukturerad, ansvarstagande, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbetssäkerhet, miljöfrågor och kvalitetssystem. Du har initiativförmåga och förmåga att se helheter och prioritera. Du är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, minst ingenjör eller motsvarande.

Vi erbjuder

En intressant arbetsplats hos en föregångare inom avfallsbranschen. En utmanande uppgift, uppgiftsbaserad lön och möjlighet att arbeta för en hållbarare morgondag.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger verkställande direktören Michael Östman, tfn 040 503 6480. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 3.1.2020 till michael.ostman@ekorosk.fi. Märke ”HSEQ ingenjör”.

» Mera info om oss här