Kuljettaja

Haemme kuljettajaa

Ab Ekorosk on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimi 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Rooliisi kuuluu sisäiset kuljetukset kuorma-autolla toiminta-alueellamme. Pääasiassa kuljetat vaarallista jätettä kierrätysasemiltamme Pietarsaaren jätekeskukseen. On eduksi jos sinulla on kokemusta kuorma-autokuljetuksista ja omatoimisesta lastaamisesta ja purkamisesta. Tehtävä on kokopäiväinen.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen ja palvelukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme kuorma-autokuljettajan ammattipätevyyttä, ADR-ajolupa kappaletavaralle (vaarallisten aineiden kuljetukseen) ja digitaalista ajopiirturikorttia.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävistä antaa käyttöpäällikkö Tommy Nordström, puh 040 547 9718. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2023 osoitteeseen tommy.nordstrom(a)ekorosk.fi.