Tiedotusassistentti

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 123 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Haemme Tiedotusassistenttia, äitiyslomasijainen

Työtehtäväsi
Rooliisi kuuluu tiedottajan avustaminen tehokkaasti ja itsenäisesti viestinnässä ja markkinoinnissa. Tehtävä sisältää asukkaiden tiedottamista sekä tekstien ja sisällön tuottamista mm. sosiaalisessa mediassa.

Ominaisuutesi
Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on tietämystä digitaalisen sisällön tuotannosta sekä olet yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme
Määräaikaisen viran 5.8.2024 – 30.9.2025, mielenkiintoisen työpaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa tiedottaja Pia Grankvist, puh. 050 321 7603, tavoitettavissa keskiviikkona 24.4. ja keskiviikkona 8.5. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.5.2024 osoitteeseen pia.grankvist@ekorosk.fi otsikolla ”Tiedotusassistentti”.