Chaufför

Vi söker chaufför

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 15 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

I din roll ingår interna transporter med lastbil inom vårt verksamhetsområde. I huvudsak transporterar du farligt avfall från våra återvinningsstationer till avfallscentralen i Jakobstad. Det är en fördel om du har erfarenhet av lastbilstransporter och av att lasta och lossa själv. Uppgiften är en heltidstjänst.

Du är positiv, driftig, motiverad, ansvarsfull och serviceinriktad. Du kommunicerar flytande muntligt på finska och svenska. Vi förutsätter yrkeskompetensbevis för lastbilsförare, ADR-körtillstånd för styckegods (för transport av farliga ämnen), samt digitalt färdskrivarkort.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgifterna ger driftchef Tommy Nordström, tfn 040 547 9718. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 26.5.2023 till tommy.nordstrom(a)ekorosk.fi.