Fakturerare

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 123 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 15 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Vi söker nu en Fakturerare till huvudkontoret

Dina uppgifter

I din roll ingår i första hand att fakturera hushåll för slam och avfall, samt kundservice via telefon. Till uppgifterna hör också registerhantering, rapportering och allmänna kontorsuppgifter.

Din profil

Du är positiv, strukturerad, noggrann, ansvarstagande, driftig, motiverad och har samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av fakturering och kundbetjäning. Du är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, minst merkonom eller motsvarande.

Vi erbjuder

En intressant arbetsplats hos en föregångare inom avfallsbranschen och möjlighet att arbeta för en hållbarare morgondag.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger ekonomichef Yvonne Thodin, tfn 044 901 9701. Sänd din fritt formulerade ansökan och CV jämte löneanspråk senast 10.5.2024 till yvonne.thodin@ekorosk.fi. Märke ”Fakturerare”.