Etsimme palvelukseemme vaakalaskuttajaa pääkonttorillemme

2019-05-24

Etsimme palvelukseemme vaakalaskuttajaa pääkonttorillemme

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 45. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Työtehtäväsi

Työhön kuuluu mm. yritysten ja kotitalouksien laskutusta, asiakaspalvelua sekä raportointia. Hoidat autovaakatoiminnot sekä materiaalivirtojen rekisteröintiä Pietarsaaren jätteenkäsittelylaitoksessa. Tehtävän hoitaminen vaatii ammattimaista, positiivista ja tarkkaa työotetta. 

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, huolellinen, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Sinulla on kaupallisen alan koulutus ja kokemusta laskutuksesta, kassatoimintojen hoitamisesta, asiakaspalvelusta sekä opit helposti uusia ohjelmia. Osaat käyttää MS-office ohjelmia hyvin. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä, ja omaat hyvää organisaatiokykyä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme 

Mielenkiintoisen työpaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Kennet Nyman, puh 050 511 1402. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.6.2019 mennessä osoitteeseen kennet.nyman@ekorosk.fi , otsikolla ”vaakalaskuttaja”.

Löydät lisätietoja yrityksille tarjoamista palveluistamme linkistä.