Etsimme talouspäällikköä

2022-08-04

Etsimme talouspäällikköä

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Haemme Talouspäällikköä pääkonttorillemme

Työtehtäväsi

Työssäsi vastaat mm. kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, raportoinnin kehittämisestä, henkilöstöasioista ja Ab Ekorosk Oy:n, tytäryhtiö Ewapowerin ja osaomistusyhtiö Pohjanmaan Biokaasun taloushallinnosta kokonaisuutena. Kuulut johtoryhmään ja toimit talousosaston esimiehenä.  

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on laaja kokemus talous- ja henkilöstöhallinnosta yrityksissä. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä, ja omaat hyvää organisointikykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, taloushallinnon ylempi korkeakoulututkinto lasketaan eduksi.

Tarjoamme

Näköalapaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä. Haastavan työtehtävän, tehtäväperusteisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden eduksi.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, puh. 040 503 6480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2022 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla ”Talouspäällikkö”.