Haemme kuljettajaa

2023-05-04

Haemme kuljettajaa

Haluatko SINÄ auttaa pitämään pyörät pyörimässä ja ihan konkreettisesti tehdä työtä kestävämmän huomisen puolesta? Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kuljettajana jätealan edelläkävijäyrityksessä. Tehtävä on kokoaikainen.

Ekoroskilla tarvitsemme osaamistasi ja työpanostasi. Rooliisi kuuluu sisäiset kuljetukset kuorma-autolla toiminta-alueellamme. Pääasiassa kuljetat vaarallista jätettä kierrätysasemiltamme Pietarsaaren jätekeskukseen. On eduksi, jos sinulla on kokemusta kuorma-autokuljetuksista ja omatoimisesta lastaamisesta ja purkamisesta.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen ja palvelukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme kuorma-autokuljettajan ammattipätevyyttä, ADR-ajolupa kappaletavaralle (vaarallisten aineiden kuljetukseen) ja digitaalista ajopiirturikorttia.

Ab Ekorosk on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimi 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävistä antaa käyttöpäällikkö Tommy Nordström, puh 040 547 9718. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2023 osoitteeseen tommy.nordstrom(a)ekorosk.fi.