Haemme talouspäällikköä

2022-10-25

Haemme talouspäällikköä

Etsitkö SINÄ haastavaa työtehtävää ja sitä että saisit ihan konkreettisesti tehdä työtä kestävämmän huomisen puolesta? Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän talouspäällikkönä jätealan edelläkävijäyrityksessä. Yhdessä teemme työtä onnistumisen edestä ja annamme toisillemme työssä tukea. Tarjoamme kokopäivätyötä tehtäväperusteisellä palkalla.

Ekoroskilla tarvitsemme osaamistasi ja työpanostasi. Talouspäällikkönä vastaat taloushallinnon kokonaisuudesta, talousraportoinnista, prosessien kehittämisestä sekä henkilöstöasioista. Toimit talousosaston esimiehenä, kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle. Työkenttääsi kuuluu Ekoroskin lisäksi, myös tytäryhtiön Ewapowerin ja osaomistusyhtiön Pohjanmaan Biokaasun talousasiat.

Ammattilaisena hahmotat nopeasti kokonaisuuksia, omaat strategista ajattelukykyä, analyyttisuutta, pitkäjänteisyyttä ja osaat tehdä päätöksiä. Tulosseuranta, taloudelliset ennusteet ja raportointi, sekä kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulle tuttuja. Kannustat työtovereitasi roolissasi esimiehenä. Olet oma-aloitteinen ja positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvää organisointikykyä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeampaa korkeakoulututkintoa. Toivomme sinulta 5-10 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, esim. controllerina tai tilintarkastajana. Taloushallinnon työkalut ovat sinulle tuttuja.

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, puh. 040 503 6480, sekä EMA Partners headhunter Henrik Gustafsson, puh. 0400 771 111, ja headhunter Niklas Gustafsson, puh. 045 359 0850. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.11.2022 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla ”Talouspäällikkö”.