Laskuttaja

2024-04-16

Laskuttaja

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 123 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Haemme Laskuttajaa pääkonttorillemme

Työtehtäväsi

Rooliisi kuuluu ensisijaisesti kotitalouksien liete- ja jätelaskutus sekä asiakaspalvelu puhelimitse. Tehtäviin kuuluu myös rekisterikäsittelyä, raportointia ja yleisiä konttoritehtäviä.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, järjestelmällinen, tarkka, vastuullinen, toimelias, motivoitunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on kokemusta laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä ja omaat hyvää kommunikaatiokykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, vähintään merkonomi tai vastaava.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työpaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa talouspäällikkö Yvonne Thodin, puh 044 901 9701. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.5.2024 osoitteeseen yvonne.thodin@ekorosk.fi otsikolla ”Laskuttaja”.