Ekorosk työllistää nuoria

2020-06-05

Ekorosk työllistää nuoria

Ekorosk työllistää yhtä monta nuorta tänä kesänä kuin viime vuonna, 20 nuorta. Kesätyöntekijöiden tarve ei ole muuttunut, koska hyötykäyttöasemien kävijämäärät ovat lisääntyneet koronakriisin aikana. Huhtikuun puolessa välissä kävijämäärä nousi 7000 henkilöön viikossa, mikä on sama määrä kuin viime vuonna heinäkuussa, kun sesonki on vilkkaimmillaan. Edelleen on vilkasta hyötykäyttöasemilla.

On tärkeää, että käynti sujuu jouhevasti ja turvallisesti, kun asemalla on vilkasta, siksi Ekorosk kouluttaa kesätyöntekijöitään lajittelemaan, työskentelemään turvallisesti, käsittelemään vaarallisia jätteitä ja palvelemaan asiakkaita. Hyötykäyttöaseman käynti on kotitalouden suora kanava Ekoroskiin ja siksi asiakaskokemus on ratkaiseva. On myös ratkaisevaa, että jätteet lajitellaan oikein, jotta ne voidaan kierrättää. Kouluttamalla itse henkilökuntamme Ekorosk voi keskittyä lajitteluun ja positiiviseen kävijäkokemukseen. Let’s keep calm and recycle!

PS! Muista, että hyötykäyttöasema on teollisuusaluetta, jossa on vilkas liikenne, valvothan lapsiasi koko käynnin aikana!