Etsimme logistiikkainsinööriä, taloushallinnon assistenttia ja tiedotusassistenttia sekä asemanhoitajaa

2022-01-03

Etsimme logistiikkainsinööriä, taloushallinnon assistenttia ja tiedotusassistenttia sekä asemanhoitajaa

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Muuttuneista työtehtävistä ja eläköitymisistä johtuen julkistamme haettaviksi seuraavia virkoja.

Logistiikkainsinööri – Hakuaika on mennyt umpeen

Työtehtäväsi

Rooliisi kuuluu jätekuljetusten logistiikan ja ajoreittien suunnittelu ja kehittäminen mahdollisimman tehokkaaksi. Työtehtävä on yrityksessä uusi ja sisältää prosessien laatimista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, insinööriä tai vastaavaa. Aikaisempi kokemus kuljetussuunnittelusta on eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2022 käyttöpäällikölle Tommy Nordström, osoitteesseen tommy.nordstrom@ekorosk.fi, puh. 040 547 9718.

Taloushallinnon assistentti – Hakuaika on mennyt umpeen

Työtehtäväsi

Rooliisi kuuluu talousjohtajan avustaminen tehokkaasti ja itsenäisesti, raportoinnissa ja seurannassa, sekä sisäisessä valvonnassa. Tehtävä sisältää useita erilaisia hallinnollisia toimistotehtäviä.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen, analyyttinen, yhteistyökykyinen, ja sinulla on taloudellista ymmärrystä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, ekonomi tai vastaavaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2022 talouspäällikölle Kennet Nyman, osoitteeseen kennet.nyman@ekorosk.fi, puh. 050 511 1402.

Tiedotusassistentti – Hakuaika on mennyt umpeen

Työtehtäväsi

Rooliisi kuuluu tiedottajan avustaminen tehokkaasti ja itsenäisesti viestinnässä ja markkioinnissa. Tehtävä sisältää asukkaiden tiedottamista sekä tekstien ja sisällön tuottamista mm. sosiaalisessa mediassa.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on tietämystä digitaalisen sisällön tuotannosta, sekä olet yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, media-alalta, grafiikka-alalta, digitaalisista työkaluista, markkinoinnista tai vastaavaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2022 tiedottajalle Pia Grankvist, osoitteeseen pia.grankvist@ekorosk.fi, puh. 050 321 7603.      

Asemanhoitaja Kauhavalle, 31.12.2023 saakka – Hakuaika on mennyt umpeen

Työtehtäväsi

Asemahoitajana kohtaat hyötykäyttöaasemien asiakkaat ammattimaisella ja positiivisella otteella, niin palvelu- kuin lajitteluneuvontatehtävissäkin. Työskentelet 80% kokonaistyöajasta. Työpisteesi voi vaihdella Kauhavan alueen hyötykäyttöasemilla.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, oma-aloitteinen, palveluhenkinen sekä yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti suomeksi. Sinulla on ammattitutkinto ja kokemusta asiakaspalvelusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.1.2022 käyttöpäällikölle osoitteeseen tommy.nordstrom@ekorosk.fi otsikolla ”asemanhoitaja”, puh. 040 547 9718.