Logistikingenjör, ekonomiassistent och informationsassistent samt stationsskötare sökes

2022-01-03

Logistikingenjör, ekonomiassistent och informationsassistent samt stationsskötare sökes

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 15 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Med anledning av förändrade arbetsuppgifter och pensioneringar lediganslår vi följande tjänster.

Logistikingenjör – Ansökningstiden har gått ut

Dina uppgifter

I din roll ingår att planera och förbättra avfallstransporternas logistik och körrutter för bästa möjliga effektivitet. Rollen är ny inom företaget och inbegriper att skapa processer i nära samarbete med vår övriga personal.

Din profil

Du är positiv, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, ingenjör eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av transportplanering är en fördel.

Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 21.1.2022 till driftchef Tommy Nordström, tommy.nordstrom@ekorosk.fi, tfn 040 547 9718.

Ekonomiassistent – Ansökningstiden har gått ut

Dina uppgifter

I din roll ingår att bistå ekonomichefen effektivt och självständigt i rapportering och uppföljning, samt intern kontroll. Uppdraget inbegriper flera olika administrativa kontorsuppgifter.

Din profil

Du är positiv, driftig, motiverad, ansvarsfull, noggrann, analysförmåga, har förståelse för ekonomiska samband, samt har samarbetsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, ekonom eller motsvarande.

Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 21.1.2022 till ekonomichef Kennet Nyman, kennet.nyman@ekorosk.fi, tfn 050 511 1402.

Informationsassistent – Ansökningstiden har gått ut

Dina uppgifter

I din roll ingår att bistå informatören effektivt och självständigt i kommunikation och marknadsföring. Uppdraget inbegriper att informera invånare och producera texter och innehåll till bl.a. sociala medier.

Din profil

Du är positiv, driftig, motiverad, utåtriktad, resultatinriktad, har kunskap om att producera digitalt innehåll, samt har samarbetsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen inom media, grafik, digitala verktyg, marknadsföring eller motsvarande.

Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 21.1.2022 till informatör Pia Grankvist, pia.grankvist@ekorosk.fi, tfn 050 321 7603.    

Stationsskötare till Kauhava fram tills 31.12.2023 – Ansökningstiden har gått ut

Dina uppgifter

Som stationsskötare bemöter du kunderna på återvinningsstationen på ett professionellt och positivt sätt, både i service- som sorteringsuppgifter. Arbetstiden är 80%. Din arbetspunkt varierar mellan återvinningsstationerna i Kauhava.

Din profil

Du är positiv, driftig, motiverad, initiativtagande, serviceminded och har samarbetsförmåga. Du kommunicerar muntligt flytande på finska. Du har en yrkesexamen och erfarenhet av kundbetjäning.

Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 21.1.2022 till driftchef Tommy Nordström, tommy.nordstrom@ekorosk.fi med rubriken ”stationsskötare”, tfn 040 547 9718.