Etsimme palvelukseemme Projekti-insinööriä pääkonttorillemme

2020-05-01

Etsimme palvelukseemme Projekti-insinööriä pääkonttorillemme

Ab Ekorosk on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Työtehtäväsi

Haluatko olla mukana kehittämässä huomisen kiertotaloutta? Rooliisi kuuluu yrityksen prosessien ja toiminnan jatkuva parantaminen, sekä uusien palveluiden kehittäminen. Työtehtävään kuuluu kehitysprojektien vetäminen ja prosessiongelmien ratkominen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Ominaisuutesi

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Sinulla on kokemusta kehitystyöstä yhdeltä tai useammalta saralta, koskien prosesseja, jätteenkäsittelyä, logistiikkaa, uusien palveluiden käyttöönottoa, ympäristöalalta ja materiaalivirroista. Olet oma-aloitteinen, osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä ja omaat hyvää kommunikaatiokykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, vähintään insinööriä tai vastaavaa.

Tarjoamme

Näköalapaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä, haastavia työtehtäviä, tehtäväperusteisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa käyttöpäällikkö Tommy Nordström, puh 040 547 9718. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2020 osoitteeseen tommy.nordstrom@ekorosk.fi. Otsikko ”projekti-insinööri”.