Vi söker en Projektingenjör till huvudkontoret

2020-05-01

Vi söker en Projektingenjör till huvudkontoret

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 14 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Dina uppgifter

Vill du vara med och utveckla morgondagens cirkulärekonomi? I din roll ingår fortlöpande förbättring av företagets processer och verksamhet, samt utveckla nya tjänster. Uppdraget inbegriper att driva utvecklingsprojekt och lösa processproblem i nära samarbete med vår övriga personal.

Din profil

Du är positiv, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av utvecklingsarbete inom ett eller flera områden när det gäller processer, avfallshantering, logistik, nya tjänster, miljö och materialflöden. Du har initiativförmåga, samt är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, minst ingenjör eller motsvarande.

Vi erbjuder

En intressant arbetsplats hos en föregångare inom avfallsbranschen. En utmanande uppgift, uppgiftsbaserad lön och möjlighet att arbeta för en hållbarare morgondag.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger driftschef Tommy Nordström, tfn 040 547 9718. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 20.5.2020 till tommy.nordstrom@ekorosk.fi. Märke ”projektingenjör”.