Etsimme projekti-insinööriä ja kuljettajaa

2020-08-20

Etsimme projekti-insinööriä ja kuljettajaa

Ab Ekorosk on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimi 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Projekti-insinööri

Rooliisi kuuluu yrityksen prosessien ja toiminnan jatkuva parantaminen, sekä uusien palveluiden kehittäminen. Työtehtävään kuuluu kehitysprojektien vetäminen ja prosessiongelmien ratkominen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, vähintään insinööriä tai vastaavaa.

Kuljettaja

Rooliisi kuuluu sisäiset kuljetukset kuorma-autolla toiminta-alueellamme. Pääasiassa kuljetat vaarallista jätettä kierrätysasemiltamme Pietarsaaren jätekeskukseen. On eduksi jos sinulla on kokemusta kuorma-autokuljetuksista ja omatoimisesta lastaamisesta ja purkamisesta.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, vastuullinen ja palvelukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Edellytämme kuorma-autokuljettajan ammattipätevyyttä, ADR-ajolupa kappaletavaralle (vaarallisten aineiden kuljetukseen) ja digitaalista ajopiirturikorttia.

Hakuaika on mennyt umpeen. Kiitos kaikista hakemuksista!