Vi söker projektingenjör och chaufför

2020-08-20

Vi söker projektingenjör och chaufför

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 14 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Projektingenjör

I din roll ingår fortlöpande förbättring av företagets processer och verksamhet, samt att utveckla nya tjänster. Uppdraget inbegriper att driva utvecklingsprojekt och lösa processproblem i nära samarbete med vår övriga personal.

Du är positiv, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, minst ingenjör eller motsvarande.

Chaufför

I din roll ingår interna transporter med lastbil inom vårt verksamhetsområde. I huvudsak transporterar du farligt avfall från våra återvinningsstationer till avfallscentralen i Jakobstad. Det är en fördel om du har erfarenhet av lastbilstransporter och av att lasta och lossa själv.

Du är positiv, driftig, motiverad, ansvarsfull och serviceinriktad. Du kommunicerar flytande muntligt på finska och svenska. Vi förutsätter yrkeskompetensbevis för lastbilsförare, ADR-körtillstånd för styckegods (för transport av farliga ämnen), samt digitalt färdskrivarkort.

Ansökningstiden har gått ut. Tack för alla ansökningar!