Haemme projekti-insinööriä

2022-11-15

Haemme projekti-insinööriä

Haluatko SINÄ auttaa pitämään pyörät pyörimässä ja ihan konkreettisesti tehdä työtä kestävämmän huomisen puolesta? Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän projekti-insinöörinä jätealan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme kokopäivätyötä tehtäväperusteisella palkalla.

Ekoroskilla tarvitsemme osaamistasi ja työpanostasi. Rooliisi kuuluu yrityksen prosessien ja toiminnan jatkuva parantaminen, uusien palveluiden kehittäminen, sekä osallistua tehtäviin liittyen päivittäiseen tuotantoon. Työtehtävään kuuluu kehitysprojektien vetäminen ja tuotantoon liittyvien ongelmien ratkominen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Kehitystyö ja raportointi on sinulle vaivatonta. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvää organisointikykyä, pystyt tekemään töitä sekä itsenäisesti että tiimissä, ja sinulla on hyvät kommunikointikyvyt. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, vähintään insinööri tai vastaava. Toivomme sinulta 5-10 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. MS-Office ohjelmistot ovat sinulle tuttuja.

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa käyttöpäällikkö Tommy Nordström, puh. 040 547 9718. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2022 osoitteeseen tommy.nordstom@ekorosk.fi otsikolla ”projekti-insinööri”.