Vi söker projektingenjör

2022-11-15

Vi söker projektingenjör

Vill DU hjälpa till att hålla hjulen i rullning och rent konkret få arbeta för en hållbarare morgondag? Vi erbjuder en intressant arbetsuppgift som projektingenjör hos en föregångare inom avfallbranschen. Vi erbjuder ett heltidsjobb med uppgiftsbaserad lön.

På Ekorosk behöver vi dina kunskaper och din arbetsinsats. I din roll ingår fortlöpande förbättring av företagets processer och verksamhet, att utveckla nya tjänster, samt att delta i uppgifter inom den dagliga driften. Uppdraget inbegriper att driva utvecklingsprojekt och lösa driftproblem i nära samarbete med vår övriga personal.

Du är positiv, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du är bekväm med utvecklingsarbete och rapportering. Du tar initiativ och har god organisationsförmåga, samt är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar smidigt både på finska och svenska.

Uppgiften förutsätter att du har lämplig examen, minst ingenjör eller motsvarande. Vi önskar att du har 5 – 10 års erfarenhet av liknande uppgifter. Du är bekant med vanliga MS-Office program.

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 15 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger driftchef Tommy Nordström, tel. 040 547 9718. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 9.12.2022 till tommy.nordstrom@ekorosk.fi. Märke ”projektingenjör”.