Haemme projektityöntekijää

2022-11-15

Haemme projektityöntekijää

Haluatko SINÄ palvella asiakkaitamme ja ihan konkreettisesti tehdä työtä kestävämmän huomisen puolesta? Tarjoamme työtehtävän projektityöntekijänä jätealan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme vuoden määräaikaisen sopimuksen 1.1 – 31.12.2023.

Ekoroskilla tarvitsemme osaamistasi ja työpanostasi. Rooliisi kuuluu asiakkaiden laskutus, asiakaspalvelu, rekisterimuutoksia, raportointia, statistiikkaa, yleiset konttoritehtävät sekä muut työnantajan määräämät tehtävät.

Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Pystyt tekemään töitä sekä itsenäisesti että tiimissä, ja sinulla on hyvät kommunikointikyvyt. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Sinulla on kokemusta laskuttamisesta ja asiakaspalvelusta. Tavalliset MS-Office ohjelmistot ovat sinulle tuttuja.

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö, joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Michael Östman, puh. 040 503 6480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2022 osoitteeseen michael.ostman@ekorosk.fi otsikolla ”projektityöntekijä”.