Vi söker projektanställd

2022-11-15

Vi söker projektanställd

Vill DU betjäna våra kunder och rent konkret få arbeta för en hållbarare morgondag? Vi erbjuder en arbetsuppgift som projektanställd hos en föregångare inom avfallbranschen. Vi erbjuder ett tidsbundet avtal på ett år 1.1 – 31.12.2023.

På Ekorosk behöver vi dina kunskaper och din arbetsinsats. I din roll ingår fakturering av kunder, kundbetjäning, registerändringar, rapportering, statistik, allmänna kontorsuppgifter och övriga av arbetsgivaren anvisade uppgifter.

Du är positiv, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar smidigt både på finska och svenska.

Du har erfarenhet av fakturering och kundbetjäning. Du är bekant med vanliga MS-Office program.

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 124 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 15 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger VD Michael Östman, tel. 040 503 6480. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 9.12.2022 till michael.ostman@ekorosk.fi. Märke ”projektanställd”.