Kesätyö 2024 – tule meille töihin

2024-01-11

Kesätyö 2024 – tule meille töihin

Ekorosk työllistää noin 20 nuorta tulevana kesänä. Avoinna on asemanhoitajan työtehtäviä hyötykäyttöasemilla, kesätyöpaikka pihatöissä sekä kesätyöpaikka ympäristöalan opiskelijalle.

Ympäristöalan opiskelija

Tarjolla on kesätyöpaikka neljäksi kuukaudeksi ympäristöalan opiskelijalle. Työtehtävänä on vuotuisen jätteiden poiminta-analyysin teko, analysointi ja raportointi sekä muita ympäristöalan työtehtäviä. Tietämyksesi jätehuollosta ja ympäristönsuojelusta paranee monipuolisten työtehtävien ansiosta. Lisätietoja työpaikasta voi kysyä sähköpostitse tommy.nordstrom(a)ekorosk.fi tai lähetä suoraan hakemus ja CV samaan osoitteeseen viimeistään 31.3.2024.

Kesätyö asemanhoitajana

Hyötykäyttöasemalla kesätyöntekijät opastavat jätteiden lajittelussa ja auttavat kävijöitä purkamaan kuormiaan. Positiivinen ote ja palveluinto ovat tärkeitä ominaisuuksia asemanhoitajalle. Ekorosk kouluttaa kesätyöntekijät työtehtävään. Työt voi aloittaa huhtikuussa ja ne jatkuvat syksylle asti.

Ikää on oltava vähintään 16 vuotta, koska hyötykäyttöasemalla joutuu käsittelemään myös vaarallisia jätteitä. Tarjoamme 16-vuotiaille kuukauden kesätöitä Pietarsaaressa ja Kokkolassa. 18-vuotiaille tarjotaan kesätyötä koko kesäksi, työn sijoitusalue voi vaihdella.

HAKUAIKA ON UMPEUTUNUT

Kesätyö pihatöissä

Etsimme kesätyöntekijää pihatöihin Pietarsaareen. Tehtäviin kuuluu muun muassa ojien trimmaus, roskien poiminta sekä jäteastioiden pesu. Ikää on oltava vähintään 15 vuotta. Työtä on kaksi päivää viikossa.

HAKUAIKA ON UMPEUTUNUT