Sommarjobb 2024 – jobba hos oss

2024-01-11

Sommarjobb 2024 – jobba hos oss

Ekorosk sysselsätter ca 20 unga kommande sommar. Vi erbjuder jobb som stationsskötare på våra återvinningsstationer, ett sommarjobb inom utearbeten och ett sommarjobb för en studerande inom miljöbranschen.

Studerande inom miljöbranschen

Vi erbjuder ett sommarjobb på fyra månader för en studerande inom miljöbranschen. Till arbetsuppgifterna hör att utföra den årliga plockanalysen, analysera resultaten och rapportera dem samt andra uppgifter inom miljöbranschen. Under tiden ökar din kunskap om avfallsbranschen och miljöskyddet tack vare arbetet. Tilläggsuppgifter om arbetet fås per e-post från tommy.nordstrom(a)ekorosk.fi eller sänd in din ansökan och CV till samma adress senast 31.3.2024.

Sommarjobb som stationsskötare

På återvinningsstationen ger sommarjobbarna råd om sorteringen och hjälper kunderna att tömma sina lass. En positiv inställning och tjänstvillighet är viktiga egenskaper för en stationsskötare. Ekorosk utbildar sommarjobbarna för uppgiften. Det går att inleda arbetet i april och arbetet fortgår ända till hösten.

Du måste vara minst 16 år, för att man också måste hantera farligt avfall på återvinningsstationen. Vi erbjuder 16-åringar sommarjobb i en månad, med placering i Jakobstad och Karleby. 18-åringar erbjuds sommarjobb för hela sommaren, placeringsort kan variera.

ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT

Sommarjobb inom utearbeten

Vi erbjuder ett sommarjobb inom utearbeten i Jakobstad. Till arbetsuppgifterna hör bland annat trimning av diken, skräpplockning och tvätt av kärlen. Du måste vara minst 15 år. Arbetstiden är två dagar i veckan.

ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT