Kesätyö ympäristöalalla

2021-01-27

Kesätyö ympäristöalalla

Ekorosk työllistää tänäkin kesänä noin 20 nuorta. Tarjolla on asemanhoitajan työtehtäviä hyötykäyttöasemilla, avoinna on myös kesätyöpaikka ympäristöalan opiskelijalle.

Hyötykäyttöasemalla kesätyöntekijät opastavat jätteiden lajittelussa ja auttavat kävijöitä purkamaan kuormiaan. Palveluinto ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä ominaisuuksia. Ikää on oltava vähintään 16 vuotta, koska hyötykäyttöasemalla joutuu käsittelemään myös vaarallisia jätteitä. Ekorosk kouluttaa kesätyöntekijät työtehtävään. Työt voi aloittaa huhtikuussa ja ne jatkuvat syksylle asti. HAKUAIKA asematyöhön ON MENNYT UMPEEN.

Ekorosk tarjoaa myös kesätyöpaikan neljäksi kuukaudeksi ympäristöalan opiskelijalle. Työtehtävänä on vuotuisen jätteiden poiminta-analyysin teko sekä muita ympäristöalan työtehtäviä. Lisätietoja harjoittelupaikasta voi kysyä sähköpostitse mirja.nygard(a)ekorosk.fi tai lähettää suoraan hakemus ja CV:n samaan osoitteeseen.    

Kesätyöntekijöiden tarve on pysynyt ennallaan, koska hyötykäyttöasemien kävijämäärät ovat lisääntyneet koronapandemian aikana.

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021 verkkosivujemme rekrytointilomakkeen kautta.

Ympäristöalan harjoittelupaikan viimeinen hakupäivä on 31.3.2021, lähetä hakemus ja CV osoitteeseen mirja.nygard(a)ekorosk.fi.