Sommarjobb inom miljöbranschen

2021-01-27

Sommarjobb inom miljöbranschen

Ekorosk sysselsätter cirka 20 unga också den här sommaren. Vi erbjuder jobb som stationsskötare på återvinningsstationerna samt ett sommarjobb för en studerande inom miljöbranschen.

På återvinningsstationen ska sommarjobbarna ge råd om sorteringen av avfall och hjälpa besökarna att tömma sina lass. Tjänstvillighet och social förmåga är viktiga egenskaper. Man måste vara minst 16 år, för att man också måste hantera farligt avfall på återvinningsstationen. Ekorosk utbildar sommarjobbarna för uppgiften. Arbetet kan inledas i april och fortgå ända in på hösten. ANSÖKNINGSTIDEN för stationsarbete HAR GÅTT UT.  

Ekorosk erbjuder också ett sommarjobb i fyra månader för en studerande inom miljöbranschen. Till arbetsuppgifterna hör den årliga plockanalysen och andra arbetsuppgifter inom miljöbranschen. Tilläggsuppgifter om praktikplatsen fås per e-post från mirja.nygard(a)ekorosk.fi eller sänd genast in din ansökan och CV till samma adress.

Behovet av sommarjobbare är oförändrat, eftersom antalet besökare på återvinningsstationerna har ökat under coronapandemin.  

Lämna in din ansökan senast 28.2.2021 via rekryteringsformuläret på vår webbsida.

Sista ansökningsdag till praktikplatsen för studerande inom miljöbranschen är 31.3.2021, skicka ansökan och CV till e-postadressen mirja.nygard(a)ekorosk.fi.