Kesätyö ympäristön hyväksi

2022-01-28

Kesätyö ympäristön hyväksi

Ekorosk työllistää noin 20 nuorta tulevana kesänä. Hyötykäyttöasemien kävijämäärät ovat pysyneet ennätyslukemissa ja tarvitsemme työntekijöitä lomakauden aikana. Avoinna on asemanhoitajan työtehtäviä hyötykäyttöasemilla sekä kesätyöpaikka ympäristöalan opiskelijalle.

Hyötykäyttöasemalla kesätyöntekijät opastavat jätteiden lajittelussa ja auttavat kävijöitä purkamaan kuormiaan. Positiivinen ote ja palveluinto ovat tärkeitä ominaisuuksia asemanhoitajalle. Ikää on oltava vähintään 16 vuotta, koska hyötykäyttöasemalla joutuu käsittelemään myös vaarallisia jätteitä. Tarjoamme 16 vuotiaille kuukauden kesätöitä. Ekorosk kouluttaa kesätyöntekijät työtehtävään. Työt voi aloittaa huhtikuussa ja ne jatkuvat syksylle asti. Jätä hakemuksesi kotisivujen hakulomakkeen kautta viimeistään 28.2.2022.

Ympäristöalan opiskelija

Tarjolla on myös kesätyöpaikka neljäksi kuukaudeksi ympäristöalan opiskelijalle. Työtehtävänä on vuotuisen jätteiden poiminta-analyysin teko, analysointi ja raportointi sekä muita ympäristöalan työtehtäviä. Tietämyksesi jätehuollosta ja ympäristönsuojelusta paranee monipuolisten työtehtävien ansiosta. Lisätietoja työpaikasta voi kysyä sähköpostitse mirja.nygard(a)ekorosk.fi tai lähetä suoraan hakemus ja CV:n samaan osoitteeseen viimeistään 31.3.2022.