Vi söker HSEQ-ingenjör

2023-11-16

Vi söker HSEQ-ingenjör

Ab Ekorosk Oy är ett avfallshanteringsbolag som betjänar 123 000 invånare. Omsättningen inom koncernen uppgår till ca 14 miljoner euro och personalstyrkan till ca 40 personer. Företaget verkar inom 10 kommuner och huvudkontoret ligger i Jakobstad.

Vi söker nu HSEQ ingenjör till huvudkontoret

Dina uppgifter
I din roll ingår fortlöpande utveckling av företagets arbetssäkerhet. Du upprätthåller företagets kvalitetssystem. Du stöder och deltar i företagets miljöärenden och myndighetskontakter. Arbetet innebär att du är en stöd- och expertfunktion för hela organisationen vad gäller Hälsa, Säkerhet, Miljö och Kvalitet.

Din profil
Du är positiv, strukturerad, ansvarstagande, driftig, motiverad, resultatinriktad och har samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbetssäkerhet, miljöfrågor och kvalitetssystem. Du har initiativförmåga och förmåga att se helheter och prioritera. Du är både självgående och team-orienterad med god kommunikationsförmåga. Du kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska. Vi förutsätter lämplig examen, minst ingenjör eller motsvarande.

Vi erbjuder
En intressant arbetsplats hos en föregångare inom avfallsbranschen. En utmanande uppgift, uppgiftsbaserad lön och möjlighet att arbeta för en hållbarare morgondag.

Tilläggsuppgifter om företaget och uppgiften ger verkställande direktören Michael Östman, tfn 040 503 6480. Sänd din fria ansökan och CV jämte löneanspråk senast 8.12.2023 till michael.ostman@ekorosk.fi. Märke ”HSEQ ingenjör”.